Skip to the content

Sammenspil/kor

Alle er velkomne til at tilmelde sig sammenspil/kor - optagelse sker efter aftale med læreren

Børnekor i Smørum

Børnekor i Smørum (Balsmoseskolen)
Koret er for alle jer, som gerne vil synge, synge og synge! Koret er for drenge og piger fra 1. til 3. klasse. I koret leger vi med musik, og du lærer nye sange og udvikler din musikalitet og din stemme i et musikalsk fællesskab. Vi kommer også til at arbejde med kanons og flerstemmig sang, og afslutter året med en sommerkoncert.
Det er sjovt at synge – det er sjovest at synge sammen!

Børnekor i Smørum er for elever i 1. -3. klasse.
Tid og sted i sæson 2019/20: Mandag kl 14.15-15.15
Varighed: 60 minutter
Holdstørrelse: 6-14 elever
Lærer: Eva Djurhuus Brandt

Børnekor i Stenløse

Børnekor i Stenløse
Børnekor er til dem som gerne vil synge, synge og synge! Undervisningen vil bestå af opvarmning af krop og stemme, og gennem legende elementer vil børnene lære nye sange og udvikle deres musikalitet gennem stemmen i et musikalsk fællesskab, samt introducere dem til nodelæsning. Små elementer af body-percussion vil træne børnenes rytmeforståelse og periodefornemmelse. Vi kommer også til at arbejde med kanons og flerstemmig sang, og ambitionen er at afslutte året med en sommerkoncert. Det er sjovt at synge - det er sjovest at synge sammen.
Børnekor i Stenløse er for børn i 1.-3. klasse.
Tid og sted i sæson 2019/20: Mandag eftermiddag på Lærkeskolen.
Varighed: 60 minutter
Holdstørrelse: 6-25 elever
Lærer: Katrine Villund

Egedal Blæs

I Egedal Blæs er et orkester for blæseinstrumenter og slagtøj. Repertoiret består af nye og gamle orkester-hits, evergreens, filmmusik, popnumre og bigband-klassikere. Egedal Blæs har været på flere spændende rejser bl.a. til Barcelona og Island. Orkestret øver i Smørum.

Egedal Guitar Ensemble

Egedal Guitar Ensemble blev startet i slutningen af sæson 2014-15 som et pilotprojekt, hvor udvalgte dygtige guitar-elever fik tilbud om et par gange om måneden at mødes, og under Flemming Weisdorffs ledelse at spille flerstemmig musik for klassiske guitarer. Gruppen er nu officielt oprettet under Egedal Musikskole.
 
Klik her og se en lille video-præsentation af Egedal Guitar Ensemble

EMUSO

Egedal Musikskoles Symfoniorkester
EMUSO er et orkester, der består af strygere (violin, viola, cello og kontrabas) og blæsere (p.t. fløjte og klarinet) samt klaver. Der er adgang for alle elever, der er forbi begynderstadiet.
Der holdes prøver hver torsdag kl. 17.00-18.40 i Stenløse Kulturhus, og orkestret medvirker bl. a. ved Musikskolens julekoncert, koncert i Udlejre Kirke, Musikskoledage i Tivoli, samt Egedal Festival. Repertoiret består af lettere klassisk fra 1600-1900-tallet, folkemusik og musik fra film og musical.
Lærere: Gitte Christensen, Finn Jakobsen, Sylvia Nissen.

Emuso har også en støtteforening. Den kan du læse mere om her: link

Jazzsammenspil

Egedal Jazzsammenspil
Vi spiller jazz, startende med noget lidt "funky" og senere swing, cool og bebop. Fokus vil være på frasering, time, sammenspil, dynamik og improvisation. Målet er at eleverne kan udtrykke sig frit og samtidigt smagfuldt og stilbevidst i en jazzsammenhæng.
Der er plads til ca. 8 elever på holdet, -  en rytmegruppe bestående af bas, trommer og klaver og en blæsersektion bestående af sax, trompet, fløjte og klarinet.
For at deltage skal du være sikker på dit instrument og turde kaste dig ud i nye ting. Du skal være åben overfor ny musik og overfor nye måder at spille på dit instrument. Et vist overblik og fortrolighed med noder er en fordel. Derudover skal du have lyst til at øve hjemme. Alderen ligger ca fra 9. klasse og opefter. Det er gratis at deltage, hvis du får undervisning på instrument i musikskolen.
Vi øver i Stenløse Kulturhus mandag aften.
Lærer: Atte André Jensen.

Rytmisk Sammenspil HJ

Har du lyst til at spille musik sammen med andre, er dette holdet for dig. Vi spiller primært pop og rock og arbejder med sammenspillet og de enkelte instrumenters rolle i forhold til hinanden. Det er en fordel, hvis du har spillet på dit instrument et års tid, men ikke en forudsætning. Aldersgruppen er 5.-9. kl.
Lærer: Henrik Johnsen

Sangskriver hold

Sangskrivning
Vi vil arbejde med at komponere vores egen musik. Du vil få forskellige redskaber, til at udvikle og forbedre din musikalitet. Til Egedal Festival skal vi fremføre nogle af de numre, vi får skrevet i sæsonen.
Du skal være fyldt 12 år for at deltage. Det er gratis at deltage, hvis du i forvejen går til et instrument i musikskolen. Der er plads til 6-8 elever på holdet.
Du skal enten kunne spille et instrument, eller have kendskab og erfaring med akkorder eller at lave musik på computer.
Tilmelding sker ved optagelsestilbud fra læreren og igennem musikskolens kontor og sæsontilmeldingen. Der kan forekomme ventelister.
Lærer: Jakob Reich

Showband

Showband
Egedal Showband startede som et trommeorkester med lilletrommer, stortrommer og bækkener. I USA kalder man det en ”drumline”, og det er meget udbredt på både college og high schools.
Egedal Showband er senere blevet udvidet med blæsere fra orkestret ”Power Horns. Vi spiller alt fra hiphop til heavy og march i vores egne arrangementer. For os er det vigtigt, at det både lyder godt og ser godt ud. Derfor bruger vi meget energi på at synkronisere bevægelser og have præcision i musikken.
Vi er i gang med at øve os på at gå og spille samtidig. Det gør, at vi kan spille flere forskellige steder end på en normal scene f.eks. sportsarrangementer og receptioner. Vi har et rigtig godt sammenhold i bandet og er gode til også at have det sjovt i pauserne. Showbanet er et tilbud til alle interesserede slagtøjs- og blæserelever i Egedal Musikskole.
Besætning:
trommer: 8-15 personer. Blæsere: 8-15 personer. Det er gratis at deltage, hvis du i forvejen går i musikskolen. Du skal have spillet mindst 1 år.
Trommeslagerne øver i Stenløse Kulturhus mandag aften. Vi øver sammen med blæs/trommer/ i workshops, der aftales i løbet af sæsonen.
Lærere (trommer): Tom Jensen
Lærere (blæs): Jim Slade, Tine Jensen, (Ian Price)
Kontakt: Tom Jensen
Tilmelding sker ved anbefaling fra din lærer eller igennem musikskolens kontor og sæsontilmeldingen. Der kan forekomme ventelister.

Ungdomskor - "The Rockets"

”The Rockets” - ungdomskor
Koret henvender sig til dig, som ønsker at bruge din stemme i et fællesskab med andre sangglade unge. Du vil opnå en større bevidsthed om din stemme, dens potentiale og formåen og selvfølgelig blive fortrolig med flerstemmig sang (harmonik). Koret kan fungere som en tryg og sjov platform til at få afprøvet sin stemme og måske fungere som et springbræt til at gå videre med solosang eller et andet instrument. Genre: Soul, R'n'B og pop. Primært engelske sange men også sange på dansk. Artister som Beyonce, Tina Dickow, Lady Gaga o.l.
Minimumskrav:
Du skal kunne synge nogenlunde rent. Du skal være mødestabil.
Du skal have lyst til at indgå i et socialt- og musikalsk fællesskab med andre.
”The Rockets” er for elever i 4.- 8. klasse
Undervisningen foregår i Stenløse Kulturhus.
Varighed: 60 minutter
Holdstørrelse: 6-25 elever
Lærer: Lise Blaase

ZIG ZAG Singers

ZigZag-Singers
Genrer: Fra Bill Withers til Beyonce og Tina Dickow.
Niveau: Let øvet/øvet. Alder: Fra 10 år
Ring til læreren for yderligere oplysninger. Optagelse efter aftale.
Lærer: Lise Blaase