Skip to the content

Music Mind Games

Music Mind Games
Music Mind Games er en fantastisk måde at lære musik, musikteori, nodelære og meget mere at kende på.
Music, fordi det handler om at lære noder, klange og rytmer. Mind, fordi det handler om at lære noget og blive klogere. Games fordi det først og fremmest drejer sig om at lege og spille mens man bliver fortrolig med musikkens universelle alfabet.

Music Mind Games er et amerikansk system, der består af en masse forskellige spil og lege. Fx har vi et sæt spillekort bestående af nodeværdier og med det spiller vi fisk, krig og mange andre sjove spil. Bingo spil med rytmer og små melodier. Nodeplader, hvor eleverne selv kan skrive noder og meget mere. En slags Matadorspil med og om musik,  i stedet for byggegrunde.

Ved at deltage i Music Mind Games får eleverne kendskab til alle de basale musikbegreber, de lærer at læse noder og rytmer, lærer om treklange og meget mere. Idet eleverne lærer disse ting i Music Mind Games, behøver de ikke bruge så meget tid på det i deres soloundervisning og kan dermed fokusere mere på deres instrument i soloundervisningen. Desuden får eleverne mulighed for at møde andre elever fra musikskolen og opbygge nye venskaber.


Tilmeld dig