Skip to the content

Uge 46 - Film & Musik hele ugen

I uge 46 åbner Egedal Musikskole dørene til en spændende temauge med en masse forskellige workshops om Film & Musik. Der er ikke almindelig musikskoleundervisning i den uge, men alle musikskolens elever kan være med til en eller flere workshops alt efter, hvad man har lyst til. Stenløse Kulturhus bliver rammen for workshopugen, og Biblioteket er også med. I kan godt begynde at glæde jer!

 

Masser af workshops

Her på hjemmesiden kan du finde mere information om ugen, efterhånden som planlægningen skrider frem. Kig forbi en gang imellem. Vi giver besked, når hele workshop-programmet er klar, og I skal vælge, hvad I vil være med til i løbet af uge 46.

Der er allerede et afsnit på hjemmesiden, som hedder Film & Musik. Har kan du se nogle små film med tilhørende opgaveeksempler. Du kan kigge forbi, hvis du har lyst Siden ligger under menuen "Undervisning".

 

Huskunstner

Vi kan allerede nu løfte sløret for en af de spændende ting, der skal foregå i uge 46. Vi får nemlig besøg af en huskunstner, som ved en masse om, hvordan man laver film. Hun hedder Stine, og her kan du høre hende fortælle lidt om, hvad man kan være med til, hvis man bliver hendes rejsekammerat.

Update den 9. oktober:
Det gik stærkt! På blot en enkelt dag blev alle pladser på Stines workshop-hold besat. Det bliver spændende at se, hvad der kommer ud af Stines og hendes kammeraters filmiske rejse rundt i Stenløse Kulturhus.