Skip to the content

Musikforståelse Junior - gratis for nye elever på 8-13 år.

Hold 1, starter mandag d. 31. august kl. 16:00-16:45 i Stenløse Kulturhus, lille sal på 1. sal. Forløbet varer 12 uger, og der bliver plads til tre hold i løbet af hele sæsonen. Der kan max. være 12 elever på hvert hold. 
Hold 2 starter d. 30. november.
Hold 3 starter d. 22. marts 2021. 
Vi håber, at du har lyst til at være med.
Du skal tilmelde dig på mail til: jeanne.hartvig@egekom.dk
Skriv i tilmeldingen om du ønsker at være med på Hold 1, Hold 2 eller Hold 3.

Lærerne Anna Tomczak og Tine Jensen fortæller:
Vi begynder timen med en introduktion til musikhistorien igennem nogle af de mest betydningsfulde og spændende komponister. Vi skal høre nogle af deres værker og lidt om deres liv. Vi rejser rundt i de forskellige tidsaldre og lytter/lærer om de forskellige perioder. Fra Bach til Carl Nielsen, Strauss til Rachmaniov og mange andre. Det bliver en spændende rejse rundt i en verden fyldt med fantastisk musik.

Derefter fortsætter vi med Music Mind Games. Musikteori på en sjov og legende måde. Vi arbejder bl.a. med nodelæsning og rytmer.
Music, fordi det handler om at lære noder, klange og rytmer.
Mind, fordi det handler om at lære noget og blive klogere.
Games fordi det først og fremmest drejer sig om at lege og spille, mens man bliver fortrolig med musikkens universelle alfabet.

Dette hold vil desuden være en god mulighed for at møde nogle af de andre nye elever i musikskolen og få nogle sjove oplevelser med dem :-)

Egedal Musikskole