Skip to the content

Der åbnes nu for tilmeldingen til sæsonen 2020/2021. Tilmeldingen åbner onsdag den 15. april kl. 12.00 her på siden. Alle kan tilmelde sig fra d. 15. april. Nuværende elever har førsteret til pladserne frem til d. 15. maj 2020. Herefter er det først til mølle.

Vi glæder os til næste sæson, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at gøre 2020/2021 til et spændende og inspirerende år i Musikskolen sammen med jer! Klik her for at gå til tilmeldingssiden.

Til vores nuværende elever:
Vi glæder os helt vildt til, at vi kan mødes i musikken og kulturen fysisk igen. Vi er stolte over vores musikskole og vores musikmiljø i Egedal. For at bevare miljøet og musikskolen, er vi afhængige af, at få en tilkendegivelse og en gentilmelding fra jer, som gerne fortsætter i næste sæson. Det er en mærkelig tid, vi oplever lige nu. Men det er ikke desto mindre vigtigt, at vi holder fast i de ting, der gør os glade og udfordrer os. 

Til vores nye elever:
Det vil glæde os at byde jer velkommen i Egedal Musikskole i næste sæson, hvor vores samfund forhåbentlig ligner sig selv igen. I Egedal Musikskole kan I udfolde jer kreativt i musik, billedkunst, musical, drama eller film. Kig rundt på vores hjemmeside og læs mere om vores fag. Hvis I har spørgsmål, må I meget gerne henvende jer på telefon eller mail.

Egedal Musikskole