Skip to the content

Konference om fælles praksis og rammer for samarbejdet mellem folkeskolen og musikskolen

Egedal Musikskole er fredag den 24. januar kl. 10-14 vært for en videndelingskonference for 50 lærere og ledere fra folkeskoler og musikskoler primært fra hovedstadsområdet. Konferencen er blevet til på baggrund af en stor interesse fra andre kommuner for at lære af de erfaringer, vi har med instrument- og musikprofilklasser i Egedal. På konferencen vil de lærere og ledere, der er involveret i samarbejdet, dele viden med de øvrige konferencedeltagere om den fælles pædagogiske praksis, der er udviklet igennem samarbejdet og om de organisatoriske rammer.

Som første oplægsholder på konferencen vil cand.pæd (ph.d.) Finn Holst gennemgå den følgeforskning, som er foregået i Egedal i 2018, og som er dokumenteret i rapporten "Musik og Værdi". Musikskoleleder Mikkel Benn vil berette om den faglige og organisatoriske læring i Egedal på baggrund af rapportens pointer.

Der vil derefter være workshops for både ledelse og lærere, og konferencen rundes af med et oplæg af Susanne Harder om teamsamarbejde, fælles ny praksis og fleksible læringsrum. Susanne Harder underviser på Center for offentlig kompetenceudvikling, og har over 20 års erfaring inden for skoleverdenen som hav. lærer, konsulent og sekretariatsleder. Hun har været med til at skrive bøger og artikler bl.a. om tværfagligt samarbejde mellem professioner i skolen.

Her kan du lære rapporten "Musik og Værdi"

Egedal Musikskole